Нардепу Парубію слід визначитись із свою позицією щодо ВО «Тризуб»

Поділитися

Бажання Нашої України та безпосередньо народного депутата України Андрія Парубія допомагати затриманим активістам громадської організації ВО «Тризуб» подібне до дешевого піару.

Словесна підтримка тризубівцям однозначно необхідна, проте нардепи нашоукраїнці могли б включитись і в практичну площину допомоги. Для прикладу, можна було б взяти участь в оплаті послуг адвокатів, які працюють як в Запоріжжі, так і в Івано-Франківську.

Окрім цього, в діях політичної сили колишнього Президента України є певні розбіжності. Як свідчить Поіменне голосування про підтримку запиту народних депутатів Дмитра Шлемка та Василя Деревляного до Президента України стосовно грубих порушень законодавства правоохоронними органами Івано-Франківської та Запорізької областей під час проведення досудового слідства по кримінальних справах, порушених відносно членів Всеукраїнської організації “Тризуб”, який розглядався під час сесійного засідання 18 лютого цього року, фракція Нашої України дала лише 11 голосів за це питання. Причому, Парубій та інші активісти Нашої України, не взяли участі в голосуванні, хоч і брали участь в роботі сесії.

Саме основне, нашоукраїнці не забудуть сфотографуватись із партійними прапорами на фоні стін СІЗО.

Чим Український католицький університет недогодив «Свободі»?

Кого варто скороти в Тернопільській облдержадміністрації? (опитування)