Пів сотні жителів Зборівського району отримали безкоштовні юридичні консультації

Поділитися

В ході виїзного прийому громадян помічники народного депутата України Василя Деревляного Теодозій Кухарський, Ярослав Березовський та депутат районної ради, голова Зборівської РО «ВО «Батьківщина» Михайло Пінь побували ще у чотирьох сільрадах Зборівського району: Мшанецькій, Мильнівській, Годівській та Розгадівській.

Участь у прийомі громадян також приймали голови первинних партійних організацій ВО «Батьківщина»: депутат райради Роган Мирослав (с.Мшанець),  Ништа Роман (с.Мильників), Вуйцік Іван (с.Годів), голова Розгадівської сільради Рак Марія та голови сільрад, повідомила «Про все» прес-служба тернопільської «Батьківщини».

Основні питання, з якими зверталися громадяни: щодо присвоєння статусу «Мати-героїня», щодо нарахування пенсії, в зв’язку з невиплатою коштів на поховання померлих родичів, щодо благоустрою спортивної площадки сільської школи в с. Мшанець.

Люди отримали консультації щодо отримання державних актів на землю, пенсіонери – сприяння в отриманні заборгованих виплат «Дітям війни», а голови сільрад – роз’яснення Законів України, що стосуються місцевого самоврядування.

В підсумок виїзного прийому, направлено одинадцять звернень на ім’я народного депутата Василя Деревляного, які будуть опрацьовані та адресовані у відповідні державні установи для вирішення проблем громадян.

Розпач, лють та розчарування – це ті емоції, які виливаються в записках тернополян на адресу Януковича та «привладної банди»

«Повістку від Януковича» міг отримати сьогодні кожен тернополянин, який не згоден «з реформами, з надто дорогими комунальними послугами, зі збільшенням податків, з тим, що Степан Бандера не герой України, а українська мова – не єдина державна»