МТС відкриє одеську «Гуморину 2011»

Поділитися

Оператор мобільного зв’язку «МТС Україна» оголошує про підтримку свята «Гуморина», яке традиційно проходитиме в Одесі 1 квітня.

Цього року «Гуморина» розпочнеться о 10:00 з урочистого відкриття пам’ятника письменникам ХХ століття в саду скульптур Літературного музею. Після цього одесити і гості південної столиці перемістяться на Грецьку площу, де буде зведено справжнє містечко конкурсів під назвою «Суто одеські атракціони». А в цей час з 11:30 у Міському саду відбудеться урочисте відкриття пам’ятника 12-му стільцю.

 

Увагу буде приділено і самим юним «гумористам» – з 12:00 до 13:30 традиційно в міському саду буде проводитися «Дитяча Гуморина» з розвагами і конкурсами, призначеними для підростаючого покоління.

 

Фінальна частина фестивалю розпочнеться о шостій вечора – на вул. Пушкінській та на розі вул. Ланжеронівська, де виступатимуть гурти «Zdob si Zdub», «Mad Heads» та «Тартак». Під завісу свята всіх чекає незабутній феєрверк.

 

На гала-концерті також будуть оголошені і нагороджені переможці літературного конкурсу на кращий твір у жанрі «SMS-література», присвячений Одесі. Нагадаємо, що особливість інноваційного літературного конкурсу полягала в його незвично короткому форматі творчих робіт. Завершений літературний твір учасники повинні були вмістити в 160 символів – стандартна кількість знаків, яку можна передати в одному SMS. Нагородження буде проводити безпосередньо директор Південного територіального управління «МТС Україна» Віктор Панфілов.

Call-центр «Київстар» визнано найкращим великим контакт-центром в СНД

Краще гірка правда, аніж окозамилювання, яке ллється з урядових джерел за межі України