На Тернопільщині відроджують СРСР

Поділитися

Зараз у Тернопільській області є понад 6 тисяч підприємств, які не працюють. Найближчим часом за дорученням голови облдержадміністрації Валентина Хоптяна заплановано провести їхню паспортизацію.

«Маємо вивчити ситуацію на кожному з підприємств, які простоюють, дослідити причини їх доведення до існуючого стану», – зазначив голова облдержадміністрації.

З цієї ініціативи, яка “пахне” совком уже сміються тернополяни.

“Дії губернатора нагадують недолугі спроби голови колгоспу зроби хоч щось, аби в столиці про нього пам’ятали”,- каже політолог Андрій Стрілець.

Валентин Хоптян планує обговорити з власниками цих структур можливість відновлення їх роботи. Це те саме, щоб губернатор захотів навести порядки на кожному подвір’ї в кожному селі області.

«Потрібно докласти максимум зусиль, щоб колись потужні підприємства знову запрацювали. Якщо в кожному районі у першому півріччі відновить роботу хоч одне таке підприємство, ми матимемо 17 виробництв, а це робочі місця та податки», – сказав голова ОДА.

Про реальність так званої ініціативи говорити не доводиться.

Запали вогні своєї вулиці!

Тернопільська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» заявляє про те, що влада Януковича-Азарова продовжує геноцид українського народу