Тернопільська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» заявляє про те, що влада Януковича-Азарова продовжує геноцид українського народу

Поділитися

Через недолугість керівників держави і всієї правлячої команди країна переживає різке подорожчання цін та тарифів.

Влада хоче зробити все, щоб перетворити громадян України на жебраків.

Обіцяна стабільна ціна на газ, в обмін на продовження базування в Україні російського Чорноморського флоту, довго не протрималася. Черговим ударом по гаманцях українців стало підвищення ціни на електроенергію та комунальні послуги.

Також для нашої держави стало притаманним різке підвищення цін на продукти харчування. Проте останнім нововведенням влади є зникнення окремих продуктів із прилавків магазинів.

Таким чином продуктовий кошик українця з кожним днем зменшує свою вагу та асортимент.

А нинішнє підвищення вартості пального вже починає формувати захмарні ціни на продукти харчування з майбутнього урожаю. Проте ще більша загроза полягає в тому, що значна кількість сільгоспвиробників взагалі не зможуть провести весняно-польові роботи.

Одночасно із цим влада не забуває збільшувати видатки із бюджету на своє утримання.

Навіть у часи світової економічної кризи уряд Юлії Тимошенко стримував будь-які спроби збільшити витрати українців. Сьогодні ж постійне зростання цін дозволяє говорити про навмисні дії керівників держави задля знищення українського народу.

У свою чергу чимало псевдопатріотичних партій, які своїми закликами не підтримувати жодного із кандидатів чи не йти на президентські вибори привели до влади Януковича, продовжують перекладати всю відповідальність на Юлію Тимошенко та партію «Батьківщина».

Тернопільська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» вимагає від влади Януковича-Азарова негайно врегулювати цінову політику в державі.

Якщо ж влада не здатна цього зробити, то вона просто повинна піти.

Український народ заслуговує на те, щоб гідно жити на рідній землі!

http://batkivshchyna.te.ua

На Тернопільщині відроджують СРСР

На українському ТБ замовчують суспільно важливі теми, а на тернопільському -“цензуруються”