Що буде із Тернопільською школою допризовної підготовки?

Поділитися

У тернопільської школи допризовної підготовки виникли серйозні проблеми. Міська влада збирається перенести школу на окраїну міста, а приміщення, що знаходиться в центрі міста на вулиці Багатій, планують передати приватній структурі.

Посприяти в збереженні приміщення, благоустрій якого 19 років створювали власними силами, колектив школи попросив місцевих депутатів Степана Барну і Тараса Юрика.

Відтак, аби запобігти таким цинічним діям теперішньої влади депутат Тернопільської обласної ради, координатор громадського руху «За Україну!» Степан Барна виніс сьогодні на розгляд Комісії облради з питань освіти запит, щодо доцільності перенесення ДПЮ.

 

«Тернопільська школа допризовної підготовки – унікальний навчальний заклад не лише на території області, а цілої України. За рік у школі підготовки навчається майже три тисячі школярів, її відвідують учні майже всіх тернопільських шкіл. Тут дітям пояснюють що таке зброя, як з нею поводитись, а головне – учні школа допризовної підготовки є потенційними захисниками своєї рідної держави – України» – наголосив Степан Барна.

Вчителі школи допризовної підготовки повідомили, що їхній заклад планують перемістити на вулицю Купчинського 5-а, у приміщення Технічного ліцею. Оглянувши запропоноване, педагогічний колектив школи розчарувався: мало того, що місця там значно менше і кімнати не пристосовані до навчання, приміщення зовсім не відповідає санітарним вимогам.

На Тернопіллі створюють нові робочі місця за рахунок дотацій роботодавцям

Укрчастотнагляд: ввезені в Україну iPhone 4 та iPad – нелегальні