Студенти Тернопільського національного педагогічного університету закохувались один в одного за 90 секунд

Поділитися

В навчальному закладі вперше відбулась акція «експрес-побачення». 10 самотніх хлопців та дівчат знайомились та обирали собі пару за півтори хвилини, – голова студентського самоврядування ТНПУ Катерина Міляновська.

Катерина Міляновська: «У нас дуже багато дівчат і дуже мало хлопців. І тому постає проблема знайомств, стосунків – для того, щоб стимулювати якось цей процес, щоб дівчата мали можливість знайомитись, спілкуватись».

Кожному учаснику «експерс-побачення» роздали картки симпатій, у яких можна було відмітити номер та ім’я того, хто найбільше сподобався.

У результаті такого незвичайного побачення утворилось кілька пар, які за 90 секунд змогли проявити взаємну симпатію. Віталій та Вікторія зустрілися вперше. Студенти запевняють, що з першого ж слова зрозуміли, що хочуть продовжити спілкування, тому й обрали один одного.

Віталій: «Нам було цікаво спілкуватись разом. Дуже цікава дівчинка. Мені сподобалось вміння проявити себе, показати, що вона любить. Я вирішив, що вона мені підходить».

Вікторія: «А мені у Віталіку сподобалось те, що він такий відкритий, вміє поспілкуватися. Цікавий хлопець, красивий. Мені він сподобався».

Ліля і Тарас зустрічаються уже більше року. Взяти участь у «експрес-побачені» вирішили для того, щоб переконатися у правильності вибору своєї другої половинки.

Ліля: «Ми просто хотіли побачити, як це все відбувається, а насправді – перевірити свої стосунки».

Психологи запевняють, що перше враження, яке складається за кілька хвилин знайомства – зазвичай правдиве. Організатори «експрес-побачення» кажуть, що такі заходи проводитимуть і надалі.

ІНТБ

Тернопільська липа святкуватиме День космотавтики у файному місті

До Міжнародного дня театру в Тернополі презентують драму «Глитай, або ж Павук»