У Чорткові голова райради… практикується в медицині

Поділитися

Після обрання головою Чортківської районної ради Чортківський Роман Володимирович спішно вніс пропозицію щодо надання йому права в не робочий час, з метою збереження медичної кваліфікації, займатись лікарською практикою.

Така позиція обумовлена тим, що Законом України прямо не дозволено займатись лікарською практикою державним службовцям, тільки науковою та викладацькою. Тому для того щоб непогано підзаробляти на лікарській ниві та не сісти за грати, треба голові ради підкріпити свою позицію рішенням ради. Мовляв рада колегіальний орган управління, вони так вирішили.

Аналізуємо: Чортківський Р.В. 1953 року народження, до 2014 року перебуватиме на посаді голови Чортківської районної ради. В 2014 році йому виповниться 61 рік, тобто він буде уже пенсіонером. Тоді запитання – навіщо ця “показуха” із збереженням лікарської кваліфікації? Відповідь одна – проста людська ненаситність, бажання бути в двох кріслах одночасно, повідомляє http://pravda.cc.ua

А хіба немає в нас достойно молоді, яка зможе  замінити старше покоління в медицині. Але цій молоді потрібно давати шанс на роботу, а не вважати себе вічними лікарями.

Голова Чортківської райдержадміністрації закликав … до корупції

Запали вогні своєї вулиці!