Музей Богдана Лепкого, що в Бережанах, уже опалюється

Поділитися

Нещодавно голова обласної ради Олексій Кайда здійснив  робочу поїздку до Бережан. Однією із проблем, що спонукала очільника обласної ради терміново відвідати це старовинне місто, стали перешкоди із підключенням опалення у музеї Богдана Лепкого. Попри те, що ще у минулому році облрада виділила кошти на встановлення індивідуального опалення, однак через технічні причини приміщення музею не опалювалося. Під загрозою знищення опинились унікальні експонати. Олексій Кайда провів нараду з представниками  відповідних служб, керівництвом державного історико-архітектурного заповідника у Бережанах, чиї приміщення орендує музей.

Робоча поїздка Олексія Кайди принесла результати – музей Богдана Лепкого вже опалюється.

Окрім цього голова обласної ради направив листа на ім’я прем’єр-міністра України Микола Азарова із проханням «виділити  в 2011 році з державного бюджету 2 мільйони гривень для фінансування протиаварійних робіт на ратуші у м. Бережани».

Олексій Кайда “розписався” у своїй неспроможності

У Тернополі проведено семінар на тему ”Місцеве самоврядування в Україні. Сучасний стан та перспективи розвитку” для інтернів проекту “Студенти для органів місцевого самоврядування”