Олексій Кайда “розписався” у своїй неспроможності

Поділитися

Громадські організації підтримали основні питання, винесені на порядок денний сорокової сесії обласної ради, та висловили  свою вимогу депутатам взяти участь у сесії обласної радиЩе рік тому голова облради вихвалявся яка дієздатна Тернопільська облрада. Нині Кайда нагадує імпотента-молодого, який хоче женитися, але не може. Бракує більшості. Влада все зробила, щоб показати, що “король голий”. Тобто, по Тернополю, на виборах до Верховної Ради,  регіонал Зубик не матиме сильного конкурента- свободівця. Залишиться лише Роман Заставний, якого бензиновий мільярдер з”їсть інформаційно. Ну а поки Кайда розказує усім, який він патріот. Хоч і не спроможний нічого зробити.

 

Прес-служба облради повідомляє, що відбулося засідання  Координаційної ради громадських організацій при голові обласної ради.

Голова обласної ради Олексій Кайда поінформував представників громадськості про питання, що пропонуються депутатам до розгляду в сесійній залі.

«На сорокову сесію, – сказав очільник обласної ради, – виносяться вкрай важливі для краю питання. Це і внесення змін до бюджету на 2011, програма соціально-економічного та культурного розвитку краю на 2011 рік, обласні програми підтримки та розвитку сільських клубних закладів, соціальної підтримки мало захищених верств населення «Турбота» на 2011-2015 роки,   індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на 2011-2015 роки.  Серед важливих питань – затвердження переліку об’єктів будівництва, реконструкції і ремонту вулиць і доріг, що здійснюються за рахунок субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах.

Також не менш вагомі питання гуманітарного характері – «Про клопотання щодо нагородження щорічною Премією Верховної Ради України педагогічним працівникам загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів», «Про посилення уваги до використання державних символів у вищих, загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладах області». Потрібно віддати належне нашому великому земляку – і прийняти рішення «Про проголошення 2011 року в Тернопільській області Роком полковника Євгена Коновальця». І врешті решт ми повинні  запобігти діям центральної влади, що загрожують самому існуванню області та проголосувати за звернення депутатів Тернопільської обласної ради до Президента України Януковича В.Ф., Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо недопущення ліквідації Тернопільської області та окремих районів при проведенні адміністративно-територіальної реформ. Вважаю, що це наш обов’язок перед наступними поколіннями».

Ряд питань поставили представники громадських організацій, знані люди краю ( а їх було тридцять осіб). Цікавило їх дотримання санітарно-технічних норм у населених пунктах області,  чому не дотримуються чинного законодавства голова та члени обласної ТВК, наголошували на необхідності навчання сільських та селищних голів та інше.

Очільник обласної ради дав відповіді на питання, розповів, що обласна рада вже долучилася до організації навчання новообраним працівникам місцевого самоврядування різних рівнів.

Учасники засідання підтримали голову обласної ради та звернулися до депутатів обласної ради виконати свої прямі депутатські повноваження, делеговані їм краянами, обговорити усі питання порядку денного та прийняти відповідні рішення.

На станції швидкої медичної допомоги в Тернополі “накрутили” на 153 тисячі гривень!

Музей Богдана Лепкого, що в Бережанах, уже опалюється