На Великдень на Тернопільщині гинули люди

Поділитися

Увечері 24 квітня на автошляхах області сталося дві автопригоди, в яких потерпіли учасники дорожнього руху.
Поблизу села Солоне Заліщицького району після 22 години вечора не розминулися автомобілі “Ауді” та “Жигулі”. Як наслідок, 22-річну пасажирку з Городенківського району Івано-Франківської області під час зіткнення викинуло із салону іномарки на дорогу. Молода жінка загинула.
Окрім цього четверо травмованих з обох автомобілів потрапили до лікарні. Водія автомобіля «ВАЗ-2101», 31-річну мешканку Заліщицького району, доправили у реанімаційне відділення. Не пощастило двом пасажирам «Жигулів» та 20-річному молодому чоловікові, який знаходився у салоні іномарки «Ауді – 100». Лікарі надають їм усім медичну допомогу. Причини дорожньої пригоди, яка сталася у Великодень, правоохоронці ще з’ясовують.
У цю ж пору доби на автодорозі поблизу села Озерна Зборівського району з керуванням автомобіля не справився водій «Мерседеса». Іномарка виїхала на обочину дороги та перекинулася. 22-річний пасажир з обласного центру загинув на місці дорожньої пригоди. Студентка та учениця, які знаходилися у салоні легківки, госпіталізовані у реанімаційні відділення Тернопільської міської та Зборівської районної лікарень. З важкими травмами у медичний заклад потрапив і водій «Мерседеса».
Правоохоронці вкотре звертаються до водіїв та пішоходів. У свята на автошляхах області значно побільшало транспортних засобів. Навіть незначне порушення правил дорожнього руху, неуважність піддає небезпеці життя людей. Дорога вимагає від усіх учасників руху уваги та зосередженості, поваги до правил дорожнього руху.

Правоохоронці Заліщицького райвідділу внутрішніх справ затримали злочинний дует автокрадіїв

Правоохоронці Тернопілля штрафуватимуть за посіви нарковмісних рослин