Нове обличчя тернопільської міліції. Ой, поліції. Та ще й муніципальної!!! (фото та відео)

Поділитися

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні у Тернопільській міській раді прес-секретар міського голови Катерина Калуш представила ЗМІ начальника тернопільської муніципальної поліції. Звати його Сергій Борисович Волков.

-Я не оратор і не політик,- розпочав свою промову очільник поліцейських.

Годинна зустріч преси з головним наглядачем букви закону в Тернополі тривала під суцільний регіт. Можливо, пан Волков і хороший професіонал (казав, що створював УБОЗ в Тернополі), але хохмач неперевершений. Щоб багато не писати – дивіться відео.

Від себе додамо, що керує пан Волков 16 поліцейськими. Включені вони в склад мерії. Працюють з 28 лютого. за цей час виявили 170 правопорушень, з них 165 у сфері благоустрою. Адмінкосія вже “накосила2 за їхнього подання 32 тисячі гривень штрафів.

Працюють хлопці інтенсивно. За словами Волкова. за тиждень “вгробили” принтер. Настільки активно друкували “справи”.

У планах пана Волкова зайнятись несанкціонованою торгівлею. У них вже є напрацювання. Порушників каратимуть штрафами. Фізичних осіб – на 340 гривень, а юридичних – 850 гривень.

Слідкуватимуть поліцаї за тим, щоб в дворах не мили машини, не тріпали з балконів килими, не розклеювали будь-де оголошення, вигулювали собак із совочками та кульками тощо. “Стуканути” поліцейським можна за телефоном 25-08-62

Про паркування автомобілів окрема мова. Навіть автомобілі прокурорів, хоч і з острахом, але будуть покарані (див. відео).

Займуться поліцейські й проблемою сміття. Наразі у Тернополі нібито є 5 Малашівець. Пан Волков має наввазі так звані “нічиї” території”, які дуже сильно захаращені сміттям.

Слідкували поліцейські за роботою ЖЕКів.

-Тому їх й закрили,- пожартували журналісти.

Щоб робота поліціянтів була ефективнішою, їм шиють форму. Чорного кольору.  Пошив одного комплекту коштує 271 гривню. Одяг теплий. Зимова куртка поліціянта вартує 300 гривень.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

–Ай, то машина біля прокуратури неправильно припаркувалась. Ну добре, фотографуйте, але не довго.

Відео з прес-конференції тут http://www.youtube.com/watch?v=1R3_Dyis7CU

Тернопільські “уенпісти”пропонують владі до 20-річчя Незалежності зробити добру справу: піти у відставку

Сьогодні у Тернополі мітинг-реквієм