Тернопільські “уенпісти”пропонують владі до 20-річчя Незалежності зробити добру справу: піти у відставку

Поділитися

Тернопільська обласна організація Української народної партії  пропонує чинній владі  замість “двадцяти добрих справ до 20-тої річниці Незалежності” зробити одну велику: піти у відставку. Про це йдеться у заяві обласної організації.

Так представники Тернопільської УНП відреагували на появу вздовж автошляхів Тернопільщини білбордів з рекламою Тернопільської ОДА “До 20 річниці незалежності України – 20 добрих справ”.

“Двадцять добрих справ – як от освітлення, озеленення, прибирання в кожному населеному пункті, і так далі – це не подарунок мешканцям Тернопілля до 20-річниці Незалежності  у вигляді “добрих справ”,  а обов’язок влади”, – йдеться у заяві обласної організації.

В УНП наголошують, що “любов до піару на дрібничках та ще й за чужий кошт – характерна особливість цієї влади”. “Чого варта лише ідея «плазмовий телевізор – у кожну школу», на які насправді «скидалися» підприємці, подекуди й батьки учнів. А тим часом у більшості шкіл області не вистачає на зарплату вчителям, вбиральні надворі, а селяни сушать голови, де взяти грошей дитині на книжку, одяг та нормальну їжу”, – відзначають в Тернопільській УНП.

“Ці двадцять чи  інших сто двадцять добрих справ, не присвячуючи їх до якоїсь дати, українці зроблять і самі, головне, щоб нинішня влада їм не заважала і зробила один-єдиний подарунок – пішла у відставку всією стрункою вертикаллю”, – заявляє прес-служба обласної УНП.

Ярослав Джоджик вважає, що Партія Регіонів хоче дискредитувати саму ідею декларування видатків

Нове обличчя тернопільської міліції. Ой, поліції. Та ще й муніципальної!!! (фото та відео)