Після різкої критики у ЗМІ губернатор Тернопільщини зайнявся … “виходками”

Поділитися

Тривають роботи із облаштування навчально-виховних закладів внутрішніми вбиральнями.

Станом на 1 січня 2011 року із 867 загальноосвітніх навчальних закладів облаштовано внутрішніми туалетами 415 закладів (47,8%), з 439 дошкільних навчальних закладів – 331 (75,4%), повідомляє сайт Тернопільської облдержадміністрації.

У 2011 році  в загальноосвітніх закладах області   облаштовано 34 туалети (Бережанський – 7, Гусятинський і Зборівський – по 5, Збаразький – 4,  Теребовлянський і Шумський – по 3, Заліщицький і Козівський – по 2, Бучацький,  Монастириський і Чортківський райони – по 1). Ведуться внутрішні роботи у 150 закладах освіти  по всіх районах області.

У дошкільних навчальних закладах  облаштовано 2 туалети у Гусятинському районі. Ведуться внутрішні роботи у 13 закладах (Борщівському, Бучацькому, Гусятинському, Збаразькому, Козівському,  Теребовлянському і Шумському районах). В інших районах  роботи не ведуться.

1 травня у місті Копичинці, в приміщенні Центру культури і дозвілля, проходитиме грандіозне дійство – Другий міжрегіональний конкурс-фестиваль гумору та сатири “Грицева шкільна наука”

Тернопільська міліція і податківці залякують перевізників, щоб не везли опозицію до Києва