Затверджено звіт про виконання обласного бюджету за 2010 рік та прийнято зміни до обласного бюджету на 2011 рік

Поділитися

Оскільки дотація вирівнювання з державного бюджету в сумі 14 мільйонів гривень  надійшла наприкінці останнього робочого дня минулого року, органи державного казначейства за такий короткий термін не змогли провести оплату зареєстрованих фінансових зобов’язань. Тому кошти, що належали бюджетним установам та одержувачам коштів, були повернуті  на рахунок обласного бюджету.

За результатами звіту про виконання обласного бюджету за 2010 рік  кредиторська заборгованість  становить 3,9 мільйона гривень (з них за захищеними статтями – 1,7 млн. гривень). Тому вирішено спрямувати на видатки загального фонду обласного бюджету на 2011 рік  майже 3 мільйони 128 тисяч гривень вільного залишку бюджетних коштів за станом на 1 січня 2011 року.

Голова постійної  комісії облради з питань бюджету Олександр Стадник закликав колег проголосувати за зміни та доповнення, запропоновані комісією. З поправками та зауваженнями профільної комісії та депутата Володимира Чубатого рішення було прийняте, повідомили “Про все” у прес-службі облради.

Як на Тернопільщині загинув керівник спецслужби

У роботі сорокової сесії обласної ради оголошено перерву