2 000 гривень за любов

Поділитися

19-річна дівчина звернулася до міліції Кременчука із заявою про те, що коханий украв у неї комп’ютер вартістю дві тисячі гривень.
Працівники карного розшуку Автозаводського РВ відразу ж встановили коло підозрюваних. Оскільки слідів несанкціонованого проникнення у квартиру не було, значить крадіжку здійснив хтось із «своїх».
Виявилося, що дівчина два тижні тому познайомився з 27-річним чоловіком і запросила його жити до себе. Хлопець ніде не працював, але це не насторожило потерпілу. Та коли «закохані» прожили спільно тільки перший день і дівчина на годину вийшла у справах із квартири, новоспечений наречений швидко прихопив із собою комп’ютер і зник з її життя.
Правоохоронцям затриманий повідомив, що із самого початку мав намір увійти в довіру до дівчини й збагатитися за її рахунок. Жодних ніжних почуттів хлопець до потерпілої не мав, тому й не став затримуватися в її квартирі — прихопив коштовне й пішов шукати собі іншу «наречену».
Наразі для ловкача обирається вид запобіжного заходу й вирішується питання стосовно порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України — крадіжка. Санкція цієї частини статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Діана ЧАЙКІНА
www. poltava.pl.ua

Російський ветеран звернувся до Обами: «Можливо, Ви мене вважатимете божевільним, але я не потрібен своїй країні…»

За борг понад 10 000 можуть відібрати квартиру. За опір – арешт