9 травня цього року стало закономірним продовженням 27 квітня 2010 року по здачі українських державних інтересів

Поділитися

Шановні краяни!

Виборці Тернопільщини!

Мене, як одного з народних депутатів, якому ви довірили творити долю України,  приймати Закони нашої держави, які мали б на меті поліпшувати рівень життя, відновлювати  історичну справедливість, розвивати демократію, захищати права та свободи людини, сприяти вільному і прогресивному розвитку української держави у світі – глибоко обурює небажання нинішньої влади консолідувати українське суспільство, явні провокативні дії команди «януковича-азарова», що призводять до дестабілізації, роз’єднання та поглиблення політичної і економічної кризи в державі.

Переконаний, що громадськість Тернопільщини з великим занепокоєнням сприйняла те, що червоне полотнище неіснуючої держави, як один із жахливих привидів тоталітарної системи, яка нищила все українське, цьогорічного травня розвіялося над головами тих, хто виборював та відстоював незалежність України, над могилами січових стрільців і повстанців.

Вершиною цинізму та аморальності, порушуючи всі Конституційні норми, нехтуючи голосом совісті та криком  замучених, уярмлених і убитих патріотів України в Сибірі та на Соловках, Дем’яновому  Лазі та Биківні, Крутах, та на Лисоні, замордованих у підвалах та тюрмах Західної України, заморених голодом у Східних областях, нинішня влада зрадила український народ, дозволивши підняти   символ  колишньої імперії зла – червоний прапор, який асоціюється із жорстокими репресіями, вбивствами та голодоморами.

Ми, жителі Тернопільщини, зберігаючи історичну пам’ять, розуміємо, що прикриваючись комуністичною атеїстичною ідеологією, під цим знаменом руйнувалися храми та українські святині, нищилась духовність, плюндрувалось усе українське.

Дивно, що «керманич» України, не робить ніяких кроків на примирення та порозуміння між ветеранами Радянської Армії та вояками визвольних змагань, а більше того –  з «волі верхів» розпалюється ворожнеча та запускається механізм впровадження диверсійних дій іншої держави на території України, як це мало місце у Львові.

Фактично, 9 травня цього року стало закономірним продовженням 27 квітня 2010 року по здачі українських державних інтересів, та намаганням повернути Україну  в минуле.

Отже, замість примирення між ветеранами та прийняття Законів, які б покращували їхнє життя, відновлювали історичну справедливість, нинішня влада приймає Закон про червоне полотнище, вносячи кістку розбрату в українське суспільство, привозить до Львова представників проросійських шовіністичних  організацій, вчиняє бійню та колотнечу. І жодні рішення обласної ради, суду, міської ради при цьому не беруться до уваги. Як наслідок, у Львові  проливається кров, у Донецьку глумляться над повстанськими символами та прапорами, вулицями Харкова крокують іноземні військові курсанти Воронезького авіаційного університету (РФ). Ось так влада «розбудовує» Україну та дбає про злагоду і мир у державі.

Дорогі краяни,  нескорене студентство та  українська молоде! Знаю, що переписані підручники історії України та недолугий кремлівський прихвостень – Табачник – для вас не є орієнтиром українства і порядності. Вірю, що ви  звіряєте своє юне життя  не за катом українського народу, який нині піднімає сатанинську голову – Сталіном, а живете духом справжніх патріотів України – Мазепи, Петлюри, Коновальця,  Бандери, Стуса, Чорновола… Читаєте Шевченка та Лесю Українку, проймаєтеся глибиною думки Ліни Костенко…

Шановні виборці! Як голова підкомітету комітету національної безпеки та оборони, я звертаюся до вас з тривожним сигналом про те, що над Україною реально нависла загроза втрати її суверенітету. Наступив час кожному свідомому українцю, сказати своє вагоме слово проти антиукраїнських дій владного режиму.

Лише піднявши суспільство на конкретний та дійовий діалог з нинішньою владою, ми разом зможемо зупинити процес знищення нашої державності, позбавити можливості Кремлю диктувати умови розвитку суверенній Українській державі.

Тому, звертаюся до кожного з Вас, кому не байдужа доля України, об’єднати свої  молитви, зусилля, працю у відстоюванні українських цінностей та суверенності нашої держави.

Будьте пильними, та готовими стати у будь-який момент на захист волі та свободи України! Зупинити  тотальне нищення України усіма законними методами нам під силу!

Слава Богу ! Слава Україні ! Героям Слава!

З повагою

народний депутат України                                                                 Іван Стойко

Як вирішують справи на Тернопільщині депутати: онлайн-трансляція сесії облради

Тернопільська збірна з боксу готується до Чемпіонату України