“Фронт змін” на Тернопіллі розпочав піаритись

Поділитися

«Фронт Змін» стає на захист інтересів людей. З ініціативи політичної партії у кожному районному центрі Тернопільщини проходять зустрічі громади із владою. Ця акція в нашій області відбувається вперше. Завдяки таким народним зібранням мешканці нашого краю мають змогу висловити своїм депутатам усі скарги та пропозиції.

Любов Гринчишин, голова Тернопільської територіальної організації «Фронту Змін»: «Політична партія «Фронт Змін» дійсно вперше організувала такі відкриті громадські приймальні депутатів від «Фронту Змін», направлені насамперед на спілкування з людьми. Депутат зобов’язаний знати, які проблеми, які незручності у громади, чим вона живе. У нього, згідно закону, є індивідуальні можливості впливу захищати громаду, ініціювати звернення депутатські і вимагати справедливості».

Депутати Тернопільської районної ради від «Фронту Змін» домоглися виділення коштів на місцеву пожежну частину в селі Великі Бірки. Окрім цього, представники цієї політичної сили у Шумській міській раді ввели в дію новий водозабір та встановили дитячі майданчики. Незабаром у цьому ж районному центрі «фронтовики» планують втілити у життя проект по встановленню індивідуального опалення.

Володимир Плетюк, міський голова Шумська, голова районної організації «Фронту Змін»: «Усе, що планується зробити, затверджено на сесії міської ради у січні, коли приймався план соціально-економічного розвитку. Планів є досить. Зараз розробляється проектна документація щодо очисних споруд. Також розроблена проектна документація і вирішується питання стосовно капітального ремонту центральних доріг у Шумську – Івана Франка, Волинська. Є й дуже багато інших питань».

Василь Шишковський, депутат Шумської міської ради від «Фронту Змін»: «У першу чергу, перед партією стоїть завдання: в жодному разі не ігнорувати те, що робиться в країні, в області, в населеному пункті Шумськ. Тому що відбувається багато речей, які не йдуть на користь ані шумчанам, ані мешканцям району. Те, що партія «Фронт Змін» зробила, – це, звичайно, небагато. Але на фоні того, що зроблено взагалі, то в цьому, повірте, є серйозні зрушення».

Депутати від «Фронту Змін» працюватимуть із тим, щоб зробити медичну допомогу доступною для усіх, незалежно від місця проживання і матеріального стану. Людей, які прийшли поспілкуватись із владою Шумська, найбільше турбує саме це питання. Лікарі працюють за мізерну зарплату, а пацієнти не можуть отримати належну допомогу через брак необхідних медикаментів.

Ярослава Ярмолінська, мешканка міста Шумськ: «У нас нікудишня медична сфера, в аптеках немає необхідних ліків».

На громадському зібранні у Кременці люди просили депутатів звернути увагу на відбудову та розвиток місцевої інфраструктури, а саме: доріг, дитячих садків, шкіл, кінотеатрів та клубів. Також кременчани разом із представниками «Фронту Змін», розглядали можливості працевлаштування молоді після закінчення ВУЗу.

Сергій Сімчук, депутат Кременецької міської ради, голова районної організації «Фронту Змін»: «Сьогодні було багато сказано доречного кременчанами, тому що вони проживають: вони ходять вулицями нашого міста, вони бачать ті проблеми, бачать ті болі. Але, водночас, бачать і зрушення у житті нашого міста. Тому 90% питаннь, які були висунуті нашими громадянами, є реальними до виконання. І те, що ми пообіцяли сьогодні в присутності громадян і телекамер, ми виконаємо».

Нещодавно депутати від «Фронту Змін» у Кременецькій міській раді домоглися для мешканців районного центру виділення додаткового автобусного маршруту. Це, кажуть кременчани, довгоочікувана подія, адже раніше людям важко було добиратися на роботу в переповненому транспорті.

Ольга Галінська, мешканка міста Кременець: «Я хочу подякувати Сергію Ростиславовичу Сімчуку, депутату нашої міської ради. Хоч він і не є депутатом нашого округу, але є прохання, щоб додати додатковий рейс до цукрового заводу, в центр міста. Неможливо з 07:30 до 08:00 добратися нормально на роботу, тому що всі автобуси були перевантажені. Наше прохання вже три тижні як виконано – даний рейс виконується. І ми дуже дякуємо Сергію Ростиславовичу».

Відкриті громадські приймальні депутатів від «Фронту Змін», організатори акції облаштують у кожному районному центрі Тернопільщини, повідомляє телеканал ТТБ

Голові Тернопільської облради Олексієві Кайді не відкрили візу для поїздки в Канаду

На Шумщині виявлено 23 порушники трудового законодавства