Як в Тернополі ділили гроші на молодь

Поділитися

Свого часу міська рада в дусі традицій відкритості і прозорості оголосила конкурс програм від молодіжних громадських організацій, прийом документів на який закінчився 1 травня цього року. А вже через 4 дні бюджетні кошті поділили (http://www.rada.te.ua/news/view/4496).
Цікавим виявився той факт, що через часткове неподання всіх необхідних документів комісія вирішила не допустити до визначення переможців конкурсу проекти Всеукраїнської (!!!) молодіжної прощі в національних строях до Зарваниці та «Реколекційно-відпочинковий табір «Сарепта-2011»Тернопільського міського товариства українських студентів-католиків «Обнова». Таким чином, жоден релігійний молодіжний проект цього року не фінансуватиметься з міського бюджету, хоча свою набожність міський голова Сергій Надал любить підкреслити, бо на окремих рекламних носіях досі висить його привітання з Великоднем.
Натомість на проведення проекту «Програма «Здорове майбутнє» Тернопільської міської молодіжної громадської організації Асоціація Захисту Прав і Свобод Молоді «Дружба» очікується фінансування від Тернопільської міської ради в сумі 87220,00 (вісімдесят сім тисяч двісті двадцять) гривень. Ще не факт, що ці гроші виділять, але ми нагадаємо, що Ігор Сцібайло, який очолює цю громадську організацію, є одночасно головою Громадської ради з питань молодіжної політики, спорту та туризму.

На Хмельниччині селяни повстали проти молочної мафії

Завтра у Тернополі Олег Соскін розкаже про економічний стан в Україні