Народний депутат Василь Деревляний заробив за минулий рік 235 тисяч гривень

Поділитися

На сайті http://newcitizen.org.ua інтернет-газета “Про все” знайшла декларацію про доходи за 2010 рік народного депутта України Василя Деревляного. Декларація оприлюднена на запит ДИРЕКТОРА ПРОЕКТІВ ГО «ЦЕНТР UA»   ЗАЛІЩУКА С. П.

У своїй декларації головний бютівець Тернопілля зазначив, що за 2010 рік заробив 235 тисяч 939 гривень 47 копійок. Нардеп отримав матеріальну допомогу- 35 тисяч гривень. Заробітна плата Василя Тимофійовича становить 200 тисяч гривень. Члени його сім’ї –  дружина Олександра Борисівна заробила 36 тисяч гривень.


Народний депутат має земельну ділянку – 1000 метрів квадратних. Зате не має автомобіля, як його дружина. Пані Олександра є власницею легкового авто Hyundai GETZ. Цінних паперів, рахунків в банку подружжя Деревляних не має.  Як і квартири, будинку чи дачного будинку. Не має й гаража автомобіль.

Цікаво, що мешкає Василь Тимофійович, згідно декларації, у рідному селі Білоскірка Тернопільського району.

Нижче можна ознайомитись з декларацією народного депутата Василя Деревляного. Нагадаємо, днями оприлюднив свою декларацію про доходи за 2010 рік народний депутат Ярослав Джоджик.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Відбувся обласний конкурс швидкої медичної допомоги

Незважаючи на хороший прогноз, немає підстав говорити про зміцнення гривні