Обласний центр стає одним великим сміттєзвалищем

Поділитися


Сумська міська організація Української народної партії закликає міську владу і всі її комунальні  служби почати наводити лад у своєму місті і вживати найсуворіших заходів впливу до порушників санітарних норм.

«Суми  перетворюються на одне велике звалище. На околицях твориться щось неймовірне», – говорить голова організації  Сергій ТОКАР. За його словами, «купи пластикових пляшок, поліетиленові пакети, будівельні відходи, мішки із сміттям, папір, цегла і розбиті пляшки – ось неповний перелік того що можна знайти в тих місцях, де люблять відпочивати місцеві жителі».

Партієць, додає, що «місто також завалене спиляним деревами, обрізаними гілками і будівельним сміттям, яке знаходиться біля водоймищ».  За словами ТОКАРА, «нерідко будівельне сміття в посадках і лісосмугах викидають підприємці, що займаються вивезенням сміття. Щоб заощадити час, бензин і гроші, вони вивозять сміття не на полігон, а викидають де-небудь по дорозі. Не маючи ліцензії, не маючи талонів на вивезення сміття, вони дають оголошення в газетах, що надають таку послугу».

«Все це відбувається тому, що порушники не бояться покарань за свої вчинки. Належний контроль з боку міських комунальників відсутній, як наслідок, місто перетворюється на велике сміттєзвалище», – підсумував Сергій ТОКАР.

У суботу в Тернополі буде …слоник-дзвоник

Студенти Тернопільського технічного університету готуються захищати свої наукові проекти на конкурсі «Професіонали майбутнього 2011». Можуть виграти – 25 тисяч гривень!