Обласний центр зайнятості визнано приязною адміністрацією 2010 року

Поділитися

З метою поширення кращого досвіду роботи органів виконавчої влади з громадськістю вже кілька років підряд проводиться Всеукраїнський конкурс «Приязна адміністрація». Його завдання – сприяння реалізації конституційних прав і свобод громадян в отриманні якісних та своєчасних адміністративних послуг.

На засіданні територіального організаційного комітету з проведення конкурсу «Приязна адміністрація-2010» було підбито підсумки та визначено переможців у номінації «Територіальні органи центральних органів виконавчої влади» в Тернопільській області. Перше місце отримав обласний центр зайнятості. До речі, критеріями оцінки якості наданих ним послуг були показники, які визначали рівень задоволення потреб та інтересів клієнтів. До уваги бралися результативність, своєчасність, доступність, зручність, відкритість, повага до одержувача тієї чи іншої послуги та професійність у їх наданні. Пошуковці роботи та роботодавці під час конкурсу мали змогу висловити свої думки щодо рівня їх обслуговування і загалом дали високу оцінку ставленню до них з боку працівників служби.

 

На Львівщині проконтролювати недобросовісних господарників, які сіють ріпак не вдалося. На Тернопільщині теж селяни кашляють

З 400 зразків ковбас на Тернопільщині – 15% були забраковані