“Патрійоти” з міської ради затвердили статут Тернополя, який профінансував світовий спекулянт Джордж Сорос

Поділитися

19 травня на восьмій сесії Тернопільської міської ради шостого скликання депутати прийняли одноголосне рішення про затвердження Статуту територіальної громади міста. Як розповів заступник міського голови – керуючий справами Олександр Степанюк, до цього моменту Тернопіль входив до трьох міст, які не мають власного статуту, повідомляє сайт міської ради.

Статут міста Тернополя складається з дев’яти розділів, згрупованих за тематикою. Він містить положення, які вже були апробовані в різних статутах інших міст України. Ухвалення такого документу, дозволить само ідентифікуватися громаді міста, виходячи із Закону України про місцеве самоврядування.

Затвердивши статут, будь-яка громада стає суб’єктом конституційних правовідносин. Цей документ дозволяє конкретизувати форми участі громади міста в реалізації місцевого самоврядування.

З моменту ухвалення даного рішення, статут територіальної громади міста Тернополя є основним нормативно-правовим актом територіальної громади, визначає правові, організаційні та фінансово-економічні засади здійснення місцевого самоврядування в місті Тернополі, а також статус територіальної громади міста та її членів, особливості територіального устрою міста, принципи участі членів територіальної громади у здійсненні місцевого самоврядування.

Як писало “Про все”, фонд “Відродження”. який фінансує світовий спекулянт Джордж Сорос виділив 100 тисяч гривень на написання Статуту Тернополя.

Останнім часом ця структура активно “прощупує” Тернопільщину

Дожилися! У тернопільському “обкомі” ділять понад 10 тонн “гуманітарки” між баптистами і євангелистами

Влада так догосподарювалась, що у Тернополі вже понад 5 тисяч сімей не можуть платити за житло і змушені користуватись субсидіями