Посадовець оцінив свій підпис на договорі оренди у 21 тисячу гривень

Поділитися

Співробітники обласного управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України в Тернопільській області затримали керівника одного з обласних відділів Міністерства оборони України. Військовослужбовець через посередника отримав від приватного підприємця хабар у розмірі 21 тисяча гривень.
До підполковника звернувся приватний підприємець з проханням надати йому в оренду для господарських потреб складське приміщення площею 1200 квадратних метрів, яке належить колишній військовій частині в одному з районів Тернопільської області. Керівник не відмовив у задоволенні цього звернення, однак поставив умову про винагороду за сприяння у швидкому оформленні договору оренди. Ціна питання склала чималу суму – 21 тисячу гривень.
До отримання хабара військовослужбовець залучив одного зі своїх підлеглих. Посередник отримав від підприємця конверт з означеною сумою та передав грошові кошти керівнику відділу. Та покласти гроші до власної кишені ласий чиновник не встиг – працівники міліції затримали хабарника у службовому кабінеті, щойно той отримав жадану готівку.
За фактом вимагання та отримання хабара у великих розмірах порушено кримінальну справу за статтею 368 Кримінального кодексу України.
Розслідування проводить військова прокуратура Тернопільського гарнізону.

Журналіст “Української правди” запримітив депутата з Тернопільщини не на робочому місці

Адміністрація президента запустила пілотний проект “Нова еліта нації”