Тернопільська “Свобода” нарешті оговталась після ніщівної поразки від комуністів і спромоглась на скупеньке повідомлення

Поділитися

9 травня 2011 року після офіційних заходів у Тернополі декілька десятків комуністів з червоно-кривавими прапорами прийшли до вічного вогню – тоді, коли більшість ветеранів уже розійшлися. Депутати міськради–свободівці намагалися зупинити ходу. Але Тернопільська міліція оточила колону, сприяючи комуністам. І це – попри заборону міської ради використовувати радянський прапор у масових заходах.

Місцеві комуністи також вивісили символ терору на партійному офісі. Тож представникам Всеукраїнського об’єднання “Свобода” довелося зняти це знамено. Його символічно спалили у Парку слави.

Свободівці переконані: вивішування червоного стягу – це паплюження пам’яті українців, яких масово навмисно знищували в часи “Розстріляного відродження”, НЕПу і колективізації, Голодомору 32-33 років, у часи Визвольних змагань 40-50-их, повідомляє прес-служба Тернопільської обласної організації ВО “Свобода”

Олексій Кайда: Силові структури підтримують злочинний режим Януковича

Протягом 13 та 14 травня 2011 року в Тернопільському національному економічному університеті буде проведено Загальні збори Академії економічних наук України