Тернополяни мріють працювати в компанії «Київстар», яка збільшила зарплати працівникам настільки, що тепер середня заробітна плата в компанії перевищує середній рівень по Україні майже на 6 тисяч гривень

Поділитися

За результатами роботи у 2010 році «Київстар» переглянув посадові оклади своїх працівників та виплатив річні премії. Відтепер середня заробітна плата в компанії складає 8 517 грн., що перевищує середній рівень зарплат по Україні на 5 986 гривень.

За результатами оцінки роботи за 2010 рік «Київстар» переглянув та підвищив посадові оклади працівників. Основним фактором, який вплинув на підвищення посадового окладу, стала оцінка рівня виконання роботи працівником за минулий рік і його досягнення корпоративних цілей та індивідуальних показників. Таким чином, з 1 квітня 2011 року середня заробітна плата в компанії становить 8 517 грн., тоді як по Україні вона складає 2 531 гривню (данні Державної служби статистики за березень 2011 року). А середній розмір річної премії за 2010 рік склав 29 419 грн.

Директор з персоналу та розвитку організації «Київстар» Олена Кропивянська:

«Київстар» щиро цінує працю та залученість своїх співробітників. Ось чому ми впроваджуємо багато програм професійного розвитку, нематеріального заохочення, створюємо сприятливу атмосферу та поліпшуємо умови праці. Проте згідно з багатьма дослідженнями, рівень матеріального забезпечення досі залишається найважливішим для українців критерієм найкращого роботодавця, тому ми регулярно переглядаємо розміри заробітних плат і винагороджуємо працівників. Преміювання — ефективна система мотивації, яка відображає довгострокову зацікавленість організації у працівникові. Однак я впевнена, що саме поєднання різних матеріальних та нематеріальних систем мотивації дозволяють «Київстар» підтверджувати звання найкращого роботодавця України вже шостий рік поспіль».

Тернопільські артилеристи поборються за звання найкращих у Збройних Силах України з фізичної підготовки

Тернопільсько-Бучацька єпархія змінює контакти