З губернатора Тернопільщини пожартували

Поділитися

А він і не зрозумів. Принаймні, у цьому можна переконатись, перечитавши “лист-подяку”

На адресу голови облдержадміністрації Валентина Хоптяна надійшов лист-подяка від керівництва Міжнародного трейд-клубу в Україні, повідомляє сайт ОДА.

«Маю честь висловити сердечну подяку за наданий прийом і високий рівень підготовки програми перебування членів Трейд-клубу», – йдеться у листі, підписаному Президентом Трейд-клубу, Міністром-радником Посольства Республіки Польща в Україні Анджеєм Грабовським.

Пан Грабовський висловив сподівання, що проведені зустрічі членів Клубу з представниками ділових кіл області, вивчення запропонованих інвестиційних проектів, буде сприяти подальшому розвитку міжнародних торговельно-економічних зв’язків регіону, зростанню зовнішньоторговельного обороту, збільшення іноземних інвестицій в економіку області

Насправді ж такого пародійного заходу не було за всі роки Незалежності на Тернопіллі. За ніч владоможці з “білого дому” змусили підприємці перекласти на російську мову всю документацію. Дипломати азійських країн називали нашого губернатора “Валентина” і їм було “до лампочки”, якою мовою перекладають їхню “абракадабру” : російською чи українською.

Колишній губернатор тернопільщини, регіонал Ярослав Сухий в фоє економічного університету жартував до присутніх віп-гостей місцевого розливо, що то таке коїться на Тернопільщині. “Це ж повна жо*а”,- підсумував регіонал. На камери ж говорив протилежне.

Бізнесова еліта Тернопілля була вкрай шокована низьким інтелектуальним рівнем голови Тернопільської облдержадміністрації Валентина Хоптяна. Виступаючи російською, губернатор помилявся у кожному реченні! Ганьбу тернопільських чиновників згладив заступник губернатора Фліссак, який продемонстрував столичний рівень ораторського мистецтва, уміння оперувати даними, аналізувати їх та ще й вільно почувати себе на сцені.

Неофіційно представники трейд-клубу обурювались, що голова Тернопільської облради Олексій Кайда та мер Сергій Надал виступили українською мовою.

Найбільше розчарування від форуму було у…словенського бізнесмена, який об’їхавши пів Східної Європи на своїй “Шкоді”, змушений був двічі “бортувати колеса”.

22 травня у Тернополі буде святково

4 тисячі безробітних на Тернопільщині “напрацювали” в оплачуваних громадських роботах на 2 мільйони 260 тисяч гривень