“Аудіокнига кардинала Любомира Гузара “Суспільство і влада” за епохальністю, за значенням, якого ми ще до кінця не усвідомлюємо, нагадує працю Андрея Шептицького, написану 70 років тому, – “Як будувати рідну хату”

Поділитися

“Аудіокнига кардинала Любомира Гузара “Суспільство і влада” за епохальністю, за значенням, якого ми ще до кінця не усвідомлюємо, нагадує працю Андрея Шептицького, написану 70 років тому, – “Як будувати рідну хату”, – сказав на презентації аудіокниги “Суспільство і влада” у Тернополі заступник голови Тернопільської облради, член фракції УНП Олег БОБЕРСЬКИЙ.

 

У 1941 році Україна теж переживала нелегкі часи, і праця Андрея Шептицького стала для українців дороговказом на багато десятиліть вперед, як жити і боротись за незалежну Україну. Аудіокнига Любомира Гузара “Суспільство і влада” теж стане таким дороговказом на найближчі десятиліття, вважає Олег БОБЕРСЬКИЙ: “У сучасному економічному і політичному житті України принципи моралі, національних інтересів, на жаль не домінують. Тому живе слово Любомира Гузара з аудіокниги “Суспільство і влада” має стати і стане дороговказом насамперед для української молоді, для тих майбутніх політиків, чиї погляди і принципи зараз тільки формуються”.

Цю книгу представник УНП вважає дуже корисною і для опозиції: “Багато було в останні роки проблемного. Опозиції також треба пройти очищення, аби зі світлими помислами іти у боротьбу за владу”, – переконаний Олег БОБЕРСЬКИЙ.

“Я, обласна рада, будемо максимально сприяти, аби цю аудіокнигу отримали представники влади, насамперед депутатський корпус Тернопільської обласної ради, а також бібліотеки Тернопільщини”, – сказав заступник голови облради, представник Української народної партії Олег БОБЕРСЬКИЙ.

Як благоденствує Кременеччина

Кожній десятій українській родині не вистачає грошей на їжу. Голодомор від Азарова вже близько?