Кожній десятій українській родині не вистачає грошей на їжу. Голодомор від Азарова вже близько?

Поділитися

«Якщо влада не створить умов для зростання доходів громадян, невдовзі українці голодуватимуть», – так вважає голова управи ТОО УНП Лариса РИМАР. «За результатами соціологічного опитування, проведеного “Українським демократичним колом”, дві третини (67%) українців відчули погіршення матеріального становища впродовж останнього року, уже кожній десятій родині зараз не вистачає грошей на їжу. Чи це не є спровокована владою кампанія на знищення українців?, – запитує представниця УНП.

 

Коментуючи результати опитування, Лариса РИМАР зазначає: “Пересічна українська сім’я витрачає на харчування 60–70% свого бюджету, тоді як у Європі цей показник – 12–20%. На словах декларуючи напрям на євроінтеграцію і прикриваючись “реформами”, на ділі нинішня влада вже так “покращила” життя українців, що вони почали голодувати”.

“За рік кількість офіційно безробітних у Тернополі зросла на 36%. Це неприпустимо, бо це – узаконення бідності в центрі Європи, – обурюється Лариса РИМАР- Тернопільщині і Україні загалом слід перестати кричати на кожному перехресті, що тут дешева робоча сила. Цим не пишатись перед світом треба, а соромитись цього”, – переконаний представниця УНП.

“З низьким рівнем життя слід боротись інакше, – нагадує Уряду України представниця УНП  Лариса РИМАР – Насамперед,  слід  створити умови для виробництва в Україні готової продукції, а не бути сировинним придатком для світу; збільшити частку зарплатні у собівартості продукції, а відтак збільшити зарплати і створити реальні робочі місця на цих виробництвах”.

“Аудіокнига кардинала Любомира Гузара “Суспільство і влада” за епохальністю, за значенням, якого ми ще до кінця не усвідомлюємо, нагадує працю Андрея Шептицького, написану 70 років тому, – “Як будувати рідну хату”

Умови конкурсу на кращий проект пам’ятника Незалежності України