«Київстар» відкрив двері для дітей співробітників у Тернополі. І не тільки…

Поділитися

«Київстар» організував пізнавальні екскурсії для дітей співробітників компанії до головного офісу та регіональних філій у 18 містах. Програма стартувала на початку червня, з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Протягом місяця діти мають можливість не тільки познайомитись з роботою своїх батьків, а й взяти участь у розважальній програмі та конкурсі талантів.

У червні 2011 року «Київстар» влаштував екскурсії для дітей своїх співробітників з нагоди Міжнародного дню захисту дітей. Впродовж місяця двері головного офісу та регіональних філій компанії у 18 містах України – Полтаві, Сумах, Кременчуку, Харкові, Одесі, Львові, Сімферополі, Дніпропетровську, Чернівцях, Івано-Франківську, Хмельницькому, Тернополі, Рівному, Луцьку, Ізмаїлі, Миколаєві, Херсоні та Києві – відчинені для юних відвідувачів.

Подорожі до світу дорослих складаються з пізнавальних екскурсій, під час яких дітям розказується про роботу батьків-співробітників «Київстар», а також з розважальної програми з іграми та конкурсами. Приймати участь у розвагах мають можливість діти не тільки самостійно, а й разом з батьками.

Директор з персоналу та розвитку організації «Київстар» Олена Кропив’янська:

«Київстар» цінує лояльність та залученість своїх співробітників. Однак ми дуже добре розуміємо, що прихильність та довіра співробітників до компанії можлива не скільки завдяки високому рівню заробітних плат, відповідальних дій компанії та комфортних умов праці, хоча це теж безумовно важливо, а скоріш за все – завдяки гармонійній корпоративній культурі, балансу життя та праці. Тому ми бажаємо створити в «Київстар» таку атмосферу, яка буде надихати наших колег, робити їх впевненими та допомагати легше організовувати своє життя.

Організація таких заходів, як екскурсії для дітей на місця роботи батьків, – це лише малесенький крок на цьому шляху. Але він дуже важливий для всіх учасників екскурсій. Ми хочемо, щоб діти побачили, де працюють їх батьки, та ще більше пишалися ними. Ми розуміємо, що «Київстар» став частиною життя наших працівників. Тому важливо, щоб діти знали, де працюють їх батьки, на власні очі побачили робочі місця та могли ще краще зрозуміти, у чому полягає робота мами або тата».

«Київстар» – сімейний оператор – прагне зробити роботу співробітників максимально комфортною та цікавою.

 

У “Лісовій казці” діти обирали професії

«Мобільне шахрайство: як уникнути та протидіяти по-тернопільськи