Лікар підробляв ветеринарні свідоцтва

Поділитися

Тернопільською міжрайонною природоохоронною прокуратурою проведено перевірку в діяльності службових осіб районної лікарні ветеринарної медицини в Теребовлянському районі щодо видачі ветеринарних свідоцтв та порушено кримінальну справу стосовно одного з лікарів .

Дослідчою перевіркою встановлено, що один з лікарів ветмедицини Теребовлянської районної державної лікарні ветеринарної медицини впродовж серпня 2010 року видавав ветеринарні свідоцтва із неправдивими даними. Зокрема медик, зловживаючи службовим становищем, видав приватному підприємству з виробництва сиру з сусіднього району 3 ветеринарних свідоцтва , до яких вніс завідомо неправдиві дані. У документах зазначалось про відповідність молока експертному висновку від 27 серпня 2010 року тернопільської регіональної лабораторії ветмедицини. Насправді ж висновок експерта був негативним , отож молоко було непридатним для виготовлення сиру, і становило небезпеку для можливих споживачів. Кримінальну справу порушено за ч. 1 ст.364 та ч.1 ст.366 КК України.

Тернопільський міжрайонний
природоохоронний прокурор
Володимир Соколишин

На майно Тимошенко і Луценка накладено арешт

Тернопіль – це пам’ятник Степанові Бандері й радянський на вигляд спальний район «БАМ», задрипані генделики та європейські водограї