«Лисоня» – найкращі таборові традиції для Тебе!

Поділитися


З 02 по 06 липня 2011 вже традиційно на Тернопільщині пройде молодіжний вишкільний табір «Лисоня», організований з ініціативи Тернопільської обласної організації «Молодіжний націоналістичний конгрес».

«Лисоня» – це один із найперших вишкільних таборів, що був започаткований МНК, ще наприкінці 90-тих років. Тобі його ініціатором був уродженець села Саранчуки ( Бережанщина), світлої пам’яті Іван Гавдида, якого МНКівці з гордістю називають «хрещеним батьком» Молодіжного Націоналістичного Конгресу.

За свою довгу історію, табір не раз змінював дислокацію і мандрував усією Тернопільською областю. Цьогоріч, він зупинився на Зборівщині, поблизу села Бліх. Назва табору походить від назви Подільської воєнної округи УПА-Захід «Лисоня» та носить ім’я командира даної округи Омеляна Польового.

Під час табору учасники зможуть не просто випробувати себе в екстремальних польових умовах, почерпнути для себе нові і захоплюючі сторінки історії, але і зустріти нових друзів та весело і з користю для себе провести літні канікули.

Програма табору досить цікава та змістовна і завершиться святкуванням народного свята Купала, яке майстерно проведуть члени організації «Молода Просвіта», що долучилися до організації табору.

За час свого існування вишкільний табір «Лисоня» виховав понад 1000 молодих людей зі всіх куточків України.

Отож, якщо Тобі від 14 до 22 років, Ти патріот України і хочеш творити Історію; Ти цінуєш життя, повне пригод; Ти хочеш зреалізувати свій творчий потенціал; Ти цінуєш справжніх друзів. Тоді не прогав свій шанс! Зголосися стати учасником МВТ «Лисоня ім.. О. Польового» ( для детальнішої інформації телефонувати за номером: 0979755428 – Віталій, або напиши нам : mnk.ternopil@gmail.com), повідомили “Про все” у  прес-службі ТОО МНК

На Тернопільщині знову можуть бути перевибори

Про ревізію Борщівського міського бюджету: фінансових порушень на 443 тисячі гривень!