Наталя Пасічник з Теребовлі перемогла у категорії художніх творів “Для дітей до 6 років”

Поділитися

Отож в основній номінації «Романи» переміг твір “Мантра-омана” Вікторії Гранецької (Вінниця). ІІ премія дісталася рукопису “Три таємниці Великого озера” Наталії Тисовської (Київ), а ІІІ – “Стовп самодержав’я, або 15 справ Івана підіпри гори (спогади службовця царської охранки)” авторства Юрія Камаєва і Владислава Івченка (Суми).

У категорії художніх творів “Для дітей до 6 років” перемогу одержав роман “Терезка з Медової печери” Наталі Пасічник з Теребовлі Тернопільської обл. Найкращий рукопис “Для дітей 7-12 років” на конкурс надіслала Оксана Радушинська з Старокостянтинова Хмельницької обл. – “Зелен день або Чарівні русалчині коралі”. А для “Для дітей 13-18 років” найкращий роман (“Перемагаючи долю”) написав Олександр Зубченко з Вишгорода Київської обл.

У номінації “Кіносценарії” спеціальну відзнаку отримав творчий тандем відомої письменниці Ірен Роздобудько та не менш знаного кінорежисера Олеся Саніна – за рукопис “Садок вишневий…”. І премія у цій категорії дісталася “Бороді” Дмитра Сухолиткого-Собчука з Чернівців, ІІ – “Першому вересню” Алли Тютюнник з Херсона, а ІІІ – “Вулкану” Романа Бондарчука, Дар’ї Аверченко і Алли Тютюнник (Київ-Херсон). Найкращий “Кіносценарій для дітей” написав Євген Чвіров з Енергодара Запорізької обл. – “Острів здичавілих свиней”.

Нагороди у номінації “П’єси” розділилися так: для “Великої сцени” найкращий твір створив киянин Сергій Васильєв – “Віктор, або Чорнобильська дитина”; для “Експериментальної та камерної сцени” – Павло Ар’є з німецького міста Кельна – “Людина у підвішеному стані”; “Для дітей” – знаний ужгородський автор, який свого часу дописував до “Високого Замку”, Олександр Гаврош – “Цирк Івана Сили”.

У категорії “Пісенна лірика” спеціальної відзнаки удостоїлася киянка Марія Влад (“Вітри”). І премію отримала киянка Ірина Цілик (“Скляний звіринець”), ІІ – львів’янка Юлія Мусаковська (“Навіщо я?”), ІІІ – Катерина Танчак з Івано-Франківська (“Подаруй мені сон”). Найкращу пісенну лірику “Для дітей до 6 років” створив киянин Микола Грабовський (“Я у мами помічниця”), а “Для дітей 7-12 років” – киянка Каріна Лінова (“Равлик”), повідомляє “Високий замок”

Скрипкові експерименти Василя Попадюка бачив й Тернопіль

Як у Бережанах фестивалили (відео)