Розбита пляшка стала знаряддям погроз грабіжника

Поділитися

Двадцятирічний тернополянин ще не відбув умовного покарання, яке отримав минулого року за вчинення крадіжки, як знову став «героєм» кримінальної справи. Цього разу молодика затримали за підозрою у вчиненні пограбування.
Як розповів начальник карного розшуку тернопільської міської міліції Анатолій Стельмащук, затримали підозрюваного співробітники відділу служби охорони. До них звернувся один з потерпілих і повідомив, що неподалік одного з розважальних центрів невідомий, погрожуючи йому та двом його товаришам, пограбував їх. Оперативно відреагувавши на повідомлення, міліціонери вже за декілька хвилин затримали зловмисника. Як з’ясувалося, молодик був напідпитку, а троє тернополян потерпіли через те, що відмовилися дати йому цигарку.
Зловмисник зустрів трьох жителів обласного центру на сходах більярдного клубу і попросив запалити. Але ті відмовили йому. Довго не роздумуючи, ображений прохач підійшов до найближчого сміттєвого бака, вихопив звідти скляну пляшку, розбив її та повернувся з осколками в руках до кривдників. Маючи знаряддя погроз, він наказав вийняти з кишень не лише цигарки, а й гроші та мобільні телефони і покласти усе на землю. Саме в момент, коли лиходій збирав чужі речі, одному з потерпілих вдалося втекти і звернутися за допомогою до правоохоронців.
Підозрюваного затримали. Проти нього порушили кримінальну справу.

На підмогу у вчиненні крадіжки зловмисник взяв неповнолітніх

Роман Заставний буде депутатом Верховної Ради від Тернополя?