Тернопіль відмовляється від Євро-2012

Поділитися

Депутати міської ради не вірять, що Тернопіль братиме участь в чемпіонаті Європи з футболу, який проходитиме в Україні та Польщі.

Такий висновок можна зробити з квітневого рішення міської ради, відповідно до якого комунальному підприємству фірмі “Тернопільбудінвестзамовник” дали дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,30 га під будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул.Шухевича.

Це саме та територія, де раніше планувалось влаштувати парковку для відвідувачів стадіону. Відсутність місць для стоянки автомобілів може негативно вплинути на бачення представників УЄФА цілісності спортивної інфрастуруктури і наше місто може втратити право приймати команду-учасницю.

До слова, варто сказати, що голова обласної ради Олексій Кайда ще в 2009 році підписав зобовязання на виділення з бюджету 3-ох мільйонів гривень на реконструкцію міського стадіону. Цьогоріч виділили тільки один. Ніби знав, що з того нічого не буде.

Як та про що домовлялись губернатор Львівщини з Тягнибоком

На Тернопільщині знову можуть бути перевибори