Тернопільські свободівці «віддячилися» гранітоїдам Джорджа Сороса

Поділитися

20 червня на сесії Тернопільської міської ради було прийнято рішення про надання приміщення площею 190 кв.м. в ЦДМІ ім.О.Довженка творчому молодіжному об`єднанню «Нівроку» для створення молодіжного ресурсного центру.

Як відомо, ТМО «Нівроку» — це громадський проект, який веде свій початок з 90-х років минулого століття. Останнім часом організація нібито займається проведенням соціально важливих проектів в Тернополі та Тернопільській області. Наприклад, проекти в галузі інформування громадськості про діяльність місцевої влади, які фінансуються Фондом «Відродження», щодо прозорості та відкритості бюджетної політики органів влади та розроблення положень до Статуту територіальної громади міста Тернопіль, які щедро профінансовані чомусь коштом світового спекулянта.

Наразі організацією в рамках проекту «Обіцянки – не цяцянки», було створено та наповнено сайт «Твій місцевий депутат», на якому можна ознайомитись з доступною та об`єктивною інформацією про діяльність тих чи інших депутатів та партійних фракцій в місцевих радах, а також залишити в „особовій картці” депутата авторизований відгук про його роботу, подяку або скаргу на нього.

Громада міста долучається до ТМО «Нівроку» в створенні молодіжного ресурсного центру в стінах ЦДМІ ім..О.Довженка, та сподівається на плідну співпрацю і цікаву роботу.

 

У зв’язку з ремонтом дороги змінено маршрути трьох тролейбусів

Рівень зарплат залежить від ефективності роботи профспілок