У Тернополі «київстарівці» розповіли про останні віяння в мобільній безпеці

Поділитися


Сьогодні у Тернопільському прес-клубі відбулась зустріч місцевих мас-медіа з представниками львівської філії компанії “Київстар”.
Представники львіської філії компанії Київстар – фахівець з питань інформаційної безпеки Роман Маньовський, менеджер зі зв’язків з громадськістю Віктор Гальчинський та менеджер з розвитку систем самообслуговування клієнтів Маргарита Задоя розповіли про новинки у сфері мобільного шахрайства і як їх уникнути і протидіяти.
За даними «київстарівців», у 2008 році вони зафіксували «на своїй території» 66 тисяч звернень користувачів. З кожним роком ця цифра зменшується: у 2009 році було 46 тисяч, а в 2010- 7650. За перший квартал нинішнього року – 1765 користувачів мобільного зв’язку звернулись зі скаргою на шахрайство. З них лише 14 отримало втрачені кошти. Сума повернення становила 20 тисяч гривень.
Суть прес-конференції звелась до того, що якщо мобільному користувачеві телефонують і вимагають, просять чи ще у якийсь спосіб невідомі особи намагаються отримати ваші дані, кошти – звертайтесь за номером 466 – і вам спробують допомогти у Київстарі. Якщо ж вас обдурили, якомога швидше зверніться до оператора.
Детальніше – дивіться відео.

У гендерному центрі Тернопільського міськрайонного центру зайнятості відбувся семінар-тренінг «Жінка і праця»

Тіньова занятість населення: її прояви та запобігання