64% тернополян не підтримують спільні акції представників Свободи і Партії Регіонів

Поділитися

 

Як ми й передбачали, тернополяни не схвально ставляться до спільних акцій двох полярних в нашому краї організацій – Свободи Олега Тягнибока та Партії Регіонів. Про це «Про все» писала неодноразово. Навіть запитання ставила з цього приводу голові обласної ради ( див. відео з 3 хвилини 55 секунд). Можливо, це невеличке опитування зможе вплинути на позицію членів партії «свобода», які як держчиновники не вважають крамолою співпрацю із держчиновниками-членами Партії Регіонів.

Вчора ми на сайті розмістили невеличке опитування: Чи є нормальним спільні акції Свободи і Партії Регіонів. 64% тернополян не підтримують таку діяльність.

14% наших земляків вважає, що це не нормальна позиція одно партійців Олега Тягнибока. 11% кажуть, що не можна підносити державний стяг з «політичними окупантами». 39% тернополян переконані, що діям  свободівців»  нічого дивуватись, адже їх фінансує Партія Регіонів. 4% тернополян стверджують, що свободівці діють за героїнею байки Степана Руданського, яка в церкві «ліпила свічку» і святим і нечистому.

До речі, висловити своє ставлення з даної проблеми можете тут. Як і залишити коментар.

Перший заступник голови Тернопільської обласної ради, голова ТОО “Єдиний центр” Сергій Тарашевський підтримав проект “Оздоровлення дітей з синдромом Дауна та членів їх родин”, який реалізовує Тернопільська обласна громадська організація “БебіКо”

Влада не відмовиться від мажоритарки. На Тернопільщині вже “зачищає”