Хто з мешканців Тернопільщини піде на Говерлу з проводирем Ющенком? Кажуть, депутати. Оголосіть весь список!

Поділитися

Цьогорічна експедиція членів партії тематична: приурочена двадцятій річниці незалежності України. 24 серпня о 10–й ранку хода розпочнеться з урочистого мітингу з нагоди ювілейної дати, на якому виступить лідер «Нашої України» Віктор Ющенко зі зверненням до народу та представників творчої еліти. Потому активісти і всі охочі розпочнуть святкове підкорення найвищої точки України.

«Процес подолання Говерли зазвичай відбувається за давно вивіреним сценарієм. Адже Віктор Андрійович сходить на Говерлу щороку ще зі студентського навчання. За його твердженнями, кожен справжній українець бодай раз у житті повинен побувати на Говерлі. Це ніби зважене подолання самого себе. Долучитися до цього сходження може кожен охочий. Того року з нами піднімалися і діти, і люди похилого віку. Традиційно до нас приєднуються депутати з Івано–Франківської, Тернопільської, Львівської областей. За роки президентства Ющенка учасників було більше. Зараз же до нас приєднуються люди, які залишилися вірними традиціям і своїм внутрішнім переконанням», — повідомили у прес–службі партії «Наша Україна».

Окрім цього, похід має й екологічну мету: уже на самій верхівці відбудеться звичне прибирання схилів гори та подальше виголошення урочистих промов iз нагоди свята, повідомляє Україна молода

Уродженець Тернопілля очолив Всесвітню координаційну раду ціною зради?

Українська культура: 20 років незалежності