Мар’яна Луна в Тернополі

Поділитися

Зустріч в ТОО НСПУ

Шалені речі відбуваються на морі, а вона – це саме така річ. Ви ще не були на морі? Тоді завітайте на вечір до Мар’яни Луни і вона поділиться з вами своїми найкращими емоціями. Рапани і мідії зварені на узбережжі під зорями, які постійно сиплються з неба.

«Виринає і пірнає назад в вологий світ величезних риб–думок: твій голос сильний, наче титанова пластина у зап’ясті, тихий, наче щойно вбиті кошенята; високий, наче створена з величезної кількості неба повітряна будівля. Він дихає по надходженню цих риб, він збивається із їх потоком і перетворюється в тягучу атмосферу звукових хвиль, котрі несуть ті течії разом із рибами і твоїм існуванням.» – ділиться Луна.
Мар’яна Луна «Made in Ukraine» – нестримна енергія статевих актів з мозком. Її твори є віддзеркаленням реалій, в яких існує світ.

Так про неї кажуть Брати Капранови:
«Як відрізнити добру поезію від поганої? Наша порада проста: подивіться в очі авторці. Там все написано. А тоді уявіть, що вірші вона читає вам сама, або, краще, зайдіть на поетичний вечір, де виступатиме Мар’яна Луна та послухайте, як звучить її поезія.
Ми зробили саме так.»
Брати Капранови

Василь Деревляний: «Акції спротиву не припиняться, а відбуватимуться як у Києві, так і всіх містечках України»

Творча зустріч із Наталею Лазукою