Василь Деревляний: «Акції спротиву не припиняться, а відбуватимуться як у Києві, так і всіх містечках України»

Поділитися

Голова Тернопільської обласної організації «ВО «Батьківщина» Василь Деревляний у коментрі газети «Номер один» від 10.08.11р. розповів, що активісти партії та свідомі громадяни країни стоятимуть до останнього, щоб з українських тюрем випустили політичних в’язнів.

«Цей режим є непередбачуваним. Він змінив запобіжний захід на арешт через те, що Юлія Володимирівна ставила незручні запитання Прем’єр-міністру по корупційній структурі «РосУкрЕнерго», вимагала, щоб Прем’єр розмовляв державною – українською мовою. Такого в світі немає, щоб за таке заарештовували людину!

Є така поговірка: «Господь забрав розум і сам не знає, що творить». Через те я не можу сказати, що може вчинити сьогодні чи завтра ця влада ( вони вже нагнала близько 5 тис. беркутівців, щоб захищати провладний режим), але стверджую, акції спротиву не припиняться, а відбуватимуться як у Києві, так і всіх містечках України. Адже не стоїть питання захисту лише Юлії Тимошенко, потрібно захищати Україну і кожного українця, бо такого свавілля, яке чинить ця банда, ще не було.

Хто самоусувається від нинішньої боротьби – тому байдуже, в якій країні і як жити. Але нам не байдуже, і ми боротьбу вестимемо до переможного кінця!»

Тернополяни звинуватили Кірєєва у «продажі своєї совісті нечистому»

Мар’яна Луна в Тернополі