Міліціонери допомогли розшукати чотирирічного малюка

Поділитися

Правоохоронцям знадобилося небагато часу, щоб знайти малюка, який раптово зник із дитсадка у райцентрі Теребовля. Міліціонери повернули дитину щасливому батькові. На щастя, малюк не відійшов далеко від садочка, не пішов на дорогу, де насичений рух автотранспорту.
Чотирирічний хлопчик разом з іншими вихованцями дитсадка бавився на ігровому майданчику. І сталося так, що малий Назарчик раптом кудись зник. Вихователі, не розшукавши дитину, зателефонували батькам, відтак – місцевим міліціонерам.
– Повідомлення про те, що з території дитсадочка в невідомому напрямку попрямував малюк до нас у чергову частину надійшло приблизно об 11 годині дня, – розповів начальник Теребовлянського райвідділу внутрішніх справ Степан Яворський. – Такі події завжди означають серйозну тривогу: зникла ж малолітня дитина. Негайно вирушила на місце події слідчо-оперативна група. Почали пошук на навколишній території.
Міліціонери, підняті по тривозі, не тільки із службового обов’язку робили все, аби повернути батькам дитину, а й керувалися простим і щирим людським розумінням тривоги рідні Назарчика. Бо в багатьох також підростають діти…

На щастя, з хлопчиком нічого поганого не сталося. За десять хвилин оперативники кримінальної міліції в справах дітей знайшли дитя. Оскільки неподалік дитсадка розташований ринок, то взялися ретельно оглядати його територію. І не помилилися: в сувенірному магазині хлопчик розглядав іграшки. Правоохоронці взяли юного мандрівника на руки і передали батькові. Вдячний тато Назарчика сердечно подякував міліціонерам за допомогу.

Де можна найцікавіше розважитись сьогодні у Тернополі?

Граючись старою рушницею, дев’ятирічна дівчинка поранила сестру