Понад 6 500 підписів на захист Юлії Тимошенко залишили жителі Тернопілля

Поділитися

Від 8 по 12 серпня в рамках акції Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» проти політичних репресій в України, зібрано понад шість з половиною тисяч підписів тернополян та жителів області до Президента України з вимогою: «негайного закриття сфабрикованих кримінальних справ, звільнення з-під арешту лідера опозиції Юлії Тимошенко та припинення політичних репресій».

Нагадаємо, у кожному районному центрі Тернопілля, а також у місті Тернополі (на центральній площі та біля Тернопільської ОДА) щоденно  розміщуються палатки партії ВО «Батьківщина». Саме там проходить збір підписів. Варто вкотре зазначити, що під стінами Тернопільської обласної адміністрації на протязі п’яти днів розташоване наметове містечко, де цілодобово чергують активісти партії «ВО «Батьківщина». Окрім підписів, тернополяни також мають можливість написати побажання до чинної влади, сідді Кірєєва та Юлії Тимошенко. Також, на інформаційних стендах (на центральній площі обласного центру та біля Тернопільської ОДА) можна ознайомитися з свіжими та правдивими новинами з наметового містечка у Києві, судових засідань, подіями в області та іншою важливою та актуальною інформацією, повідомили “Про все” у прес-службі БЮТ.

Тимур Скорбенко

У Кременці проходять ХІ Міжнародні літні змагання з санного спорту (санкороликів) «Кубок Бони 2011», присвячені 20-ій річниці Незалежності України

Тернополяни звинуватили Кірєєва у «продажі своєї совісті нечистому»