Тернопільська митниця оголосила конкурс на заміщення вакантної посади головного інспектора – кінолога оперативного відділу служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил

Поділитися

Тернопільська митниця оголошує конкурс назаміщення вакантної посади головного інспектора – кінолога оперативного відділу служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил.

Основні вимоги до кандидатів: громадянство України; повна вища освіта відповідного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра; стаж роботи за фахом у митних органах на посаді провідного інспектора не менше 1 року чи на посадах нижчого рівня не менше 2-х років, або стаж роботи за фахом в інших видах діяльності не менше 3-х років.

Іспит та відбір кандидатів на заміщення зазначеної вакантної посади буде проводитись Конкурсною комісією Державної митної служби України за адресою м. Київ, вул. Політехнічна, 4.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається підрозділом кадрової роботи Тернопільської митниці  за тел. 0352 43-08-63.

Термін прийняття документів- протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу, з 19 серпня 2011 року.

Влада не відмовиться від мажоритарки. На Тернопільщині вже “зачищає”

Як Дмитро Фірташ гостював на Тернопільщині