Яна Гавриш та видавництво «Грані-Т» відвідали дитячу бібліотеку № 3

Поділитися


21 вересня видавництво «Грані-Т» завітало до міської дитячої бібліотеки №3 м. Тернополя. Спеціальним гостем зустрічі стала відома тернопільська художниця Яна Гавриш, ілюстраціями якої прикрашена книга Марини Павленко «Чи шкідливо ходити покрівлями гаражів?». Спершу представник видавництва Мельник Тетяна розповіла учням четвертих класів про Марину Павленко та її книгу, ознайомила аудиторію із широким асортиментом книг, зокрема із творчим доробком Марини Павленко, дитячими культурологічними виданнями та багатьма іншими, які побачили світ у  видавництві «Грані-Т».

Яна Гавриш розповіла юним слухачам про своє власне сприйняття повісті Марини Павленко, чому саме такими вона зобразила героїв книги, і що надихнуло її на створення своїх ілюстрацій. Родзинкою зустрічі став майстер-клас від пані Яни. Адже не часто дітки мають змогу повчитись художньому мистецтву у досвідченого майстра. Захоплені розповіддю пані Яни і під її керівництвом, четвертокласники із задоволенням малювали на аркушах свої картини. І в кожного його творіння вийшло унікальним, адже малювали вони для найрідніших людей: братиків та сестричок, батьків, дідусів та бабусь, і навіть для першої вчительки. Особливо приємно було дізнатись, що учні Тернопільщини уже знайомі із книгами видавництва «Грані-Т», а зокрема і є поціновувачами книг Івана Андрусяка та Терези Проць.

Наприкінці зустрічі всі бажаючі мали змогу отримати автограф у Яни Гавриш. Видавництво «Грані-Т» висловлює вдячність усім працівникам міської дитячої бібліотеки № 3 за їхній  професіоналізм, велику любов до української книги, до дітей і за щирий та теплий прийом у стінах їхнього закладу.

Тетяна Мельник,

Регіональний представник видавництва «Грані-Т» у Тернополі

Денис Олєйніков покинув Україну

Як потрібно робити сучасні шоу на актуальні проблеми, а не “зашустрювати” ефір