Малому бізнесу пропонують в оренду об’єкти в Монастириську

Поділитися

РВ ФДМУ по Тернопільській області пропонує в оренду об’єкт державної форми власності: нежитлові приміщення (поз. 1-51) площею 20,6 кв.м першого поверху частини нежитлової будівлі (літера “А”) та долі площ спільного користування 3,0 кв.м, що знаходяться за адресою вул. Шевченка, 23, м. Монастириськ, Тернопільська область.

Балансоутримувач об’єкта – Тернопільська дирекція Українського державного підприємства поштового зв’язку “Укрпошта” пропонує в оренду приміщення з метою розміщення торговельного об’єкту з продажу окулярів, лінз, скелець.

Термін оренди – 2 роки 11 місяців.

Заяви на оренду об’єкта приймаються протягом десяти робочих днів після опублікування оголошення у газеті “Відомості про приватизацію” (21.09.2011 № 36) за адресою: 46008, м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, РВ ФДМУ по Тернопільській області., тел. (0352) 52-36-38.

У разі надходження двох і більше заяв на об’єкт оренди, буде оголошено конкурс на право його оренди відповідно до вимог абз. 3 частини четвертої ст. 9 Закону України “Про оренду державного та комунального майна”.

На Фестивалі свинини в Миргороді одночасно з’їдять 50 свиней

Тернопільський обласний Комітет опору диктатурі на четверговому засіданні 22 вересня затвердив план заходів щодо захисту соціально – незахищених категорій громадян, інтересів Почаївської лаври та української мови