Протягом чотирьох днів на навчально-тренувальній базі «Тисовець» відбувався літній чемпіонат України з біатлону. Тернополяни здобули на змаганнях три перші місця

Поділитися

Так, у перший день змагань у кросі перші місця здобули представники тернопільської біатлонної школи – серед жінок Світлана Крикончук, серед чоловіків – Андрій  Возняк. Другий день змагань у спринті на лижеролерах приніс перемогу тернополянці Олені Підгрушній.

Голова обласної ради, голова Тернопільського обласного осередку Федерації біатлону України Олексій Кайда привітав тернопільських спортсменів із успішним виступом.

–  Три перші місця на літньому чемпіонаті України у наших спортсменів – це підтвердження  високого рівня фаховості тернопільської біатлонної школи, – зазначив Олексій Кайда.

За результатами літнього чемпіонату України з біатлону зформований склад команди України, що візьме участь у літньому чемпіонаті світу, який відбуватиметься 20-25 вересня у Чехії. До складу національної команди увійшли тернополяни – Олена Підгрушна та Андрій Возняк, до молодіжної – Таня Трачук та Іван Моравський, повідомляє офіційний сайт Федерації біатлону України, повідомляє прес-служба облради.

Нині в Чорткові не знайдеться людини, що ні разу б не побувала біля фонтана церкви Святої Покрови

18 вересня на Тернопіллі з ініціативи Збаразької районної організації ВО “Свобода” відбулися заходи до 81-річчя “пацифікації” – однієї з найбільших каральних акцій проти українців, процесу насильницького сполячування