“Добро повертається”, варто лише простягнути руку допомоги

Поділитися

18 жовтня у Тернопільскому академічному драматичному театрі проходитиме щорічний обласний благодійний марафон “Добро повертається”. Серед запрошених, на свято мають запросити чотириста дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та дітей, котрі опинилися у складних життєвих умовах.

 Як повідомила начальник управління у справах сім’ї та молоді Тернопільської ОДА  Наталя Найчук,   на сьогоднішній день управління проводить підготовчу роботу щодо підбору спонсорів, підприємств, меценатів. Кожен спеціаліст управління працює з цими людьми для того, щоб персонально підійти до кожної дитини.

Після проведення обласного марафону “Добро повертається” такі ж марафони планують провести в кожному районі області. Триватимуть вони упродовж листопада і до свята Миколая. На них спробують допомогти ще близько тисячі потребуючих дітей, яких омине обласний марафон. В минулому році завдяки марафону “Добро повертається” на Тернопільщині вдалося допомогти більш ніж тисячі дітей – за попередніми порахунками кожна дитина отримала допомоги від 500 до 1500 гривень. Це допомога і одягом і взуттям, шкільним приладдям і ну тим, чого потребувала ця дитина на даний період, тому ми запрошуємо через наші засоби інформації, ми звертаємося до всіх не байдужих і людей доброї волі – відгукніться будь ласка до проведення цього марафону.

Організатори взивають до всіх небайдужих допомогти і відгукнутися до благодійної акції, аби кожна потребуюча дитина отримала частинку тепла та уваги.

Лілія Куленич

На Тернопіллі відновлюють древній козацький цвинтар

В українській гімназії – новинка