Допустивши засудження Тимошенко, Янукович зробив її політичним бійцем № 1

Поділитися

Допустивши засудження колишнього прем’єр-міністра Юлії Тимошенко до семи років позбавлення волі, Президент України Віктор Янукович зробив Тимошенко політичним бійцем номер один в Україні. Про це в коментарі новинній службі «Лігабізнесінформ» заявив заступник генерального директора Центру Разумкова Валерій Чалий.

За його словами, 11 жовтня 2011 року в Печерському суді Києва відбулося «відродження Тимошенко як політика найвищого рівня, єдиного, хто може кинути виклик Януковичу». «Юлія Тимошенко продемонструвала, що вона політичний боєць номер один в Україні. Це сталося завдяки чинному президенту», — наголосив експерт. Він зауважив, що якщо Тимошенко зможе вистояти і повернеться в політику, то вона завдячуватиме цьому Януковичу.

Валерій Чалий переконаний, що оцінку газовому контракту з Росією повинен був дати український виборець. «Це повинно було зробити суспільство, а не судилище, як ми всі бачили. Оцінку діям екс-прем’єра повинні були дати громадяни на виборах», — зазначив він, додавши, що цього влада зробити не дозволила.

«Влада застосувала до політичного процесу вибіркове правосуддя. Зрозуміло, ця справа політично мотивована. І тепер тут двох думок — від Вашингтона, через Брюссель і до Москви — бути не може», — вважає знавець.

У Тернополі профспілки наїхали на Ахметова, Надал почав гріти місто, Петро Гоч тішиться підготовкою до 800-річчя Збаража

Лановеччина : ванжулівські депутати застерегли Хоптяна від прийняття поспішних рішень