Голова партії ВО «Свобода» Олег Тягнибок після палких промов на захист простого народу і маленького українця сідає в найдорожчий автомобіль «Майбах» і їде до коханки в найдорожчий бізнес-центр

Поділитися

6 липня Тягнибок разом із заступником голови економічної ради ВО «Свобода» Ігорем Кривецьким прибули літаком зі Львова до Києва. Журналісти зафіксували їх в аеропорту Бориспіль, де їх зустрічали особисті охоронці на автомобілі «Майбах» з державними номерами АА0024ВР.

Хоча лідери ВО «Свобода» не є народними депутатами України, номери машини – з автопарку Верховної Ради. Коштує це автечко в базовій комплектації понад 500 тисяч євро, а за покращену модель доведеться викласти близько 728 тисяч євро.

Можливо, вони взяли його на прокат? Так, у Києві послуга прокату Майбахів коштує 2000 гривень на годину, і це найдорожча ціна серед усіх класів автомобілів. Щоправда, парламент свої номери в оренду не надає.

Журналістам стало цікаво: куди ж їде Тягнибок на «Майбаху»? Як виявилося, на побачення зі своєю коханкою у бізнес-центр «Дипломат-холл», що на вулиці Жилянській, 59. Оренда двокімнатної квартири в цьому комплексі коштує 1800 доларів на місяць. Доба однокімнатної квартири 700 гривень, година – 450. Усі ціни взяті з інтернету.

Крім коханки у Києві Тягнибок зустрівся із Арсенієм Яценюком. Можливо, Яценюк просив не роздмухувати конфлікт навколо свого однопартійця Андросова, який поранив особу в побутовому інциденті? А, можливо, вони обговорювали питання, кому відійдуть голоси прихильників Юлії Тимошенко, якщо її не допустять до виборів.

Але, в будь якому разі, вирішувати всі ці проблеми приємніше в розкішному Майбаху, ніж в автомобілі економ-класу. Українська опозиція може це собі дозволити.

 

Источник – DailyUA

У Тернополі масонський скандал!!!

Через невиконання рішення суду Аграрному фонду завдано збитки